pon-pet:09:00 - 18:00 sub:10:00 - 15:30
Zbog trenutnih prepravki nase web prezentacije, podaci koji su dostupni, sto se tice stanja i cena proizvoda, moguce je da nisu validni. Za tacnost vas molimo da do daljnjeg kontaktirate upitom usmeno ili putem e-maila na: kanibal.doo@gmail.com

Početna / Uslovi i privatnost

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA

Opšti uslovi poslovanja internet prodavnice Kanibal d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaca i medunarodnim kodeksima e-poslovanja.

Pri registraciji u sistem internet prodavnice, posetilac sajta www.kanibal.co.rs je u obavezi da popuni tražene podatke Nakon što se registruje, posetilac postaje korisnik i stice pravo na kupovinu. Minimalan iznos porudzbine nije uslovljen.

DOSTUPNOST INFORMACIJA (sažetak Zakonodavstva)

Ponudac se obavezuje, da ce kupcu uvek osigurati sledece informacije:

 1. podatke o preduzecu (ime i sedište preduzeca, PIB i maticni broj)

 2. kontakt adrese, koje omogucavaju brzu i efikasnu komunikaciju (e-mail, telefon)

 3. bitne karakteristike robe tj. usluge (ukljucujuci post-prodajne usluge i garancije)

 4. dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga, koja je u ponudi na internet stranici, trebalo bi da bude dobavljiva u razumnom roku)

 5. uslove dostave proizvoda ili izvršenje usluga (nacin, mesto i rok dostave)

 6. sve cene moraju biti jasno i nedvosmisleno odredene i vidljivo prikazane, sa informacijama o tome da li su ukljuceni porezi i troškovi prevoza

 7. nacin placanja i dostave

 8. vremensko ogranicenje ponude

 9. rok, u kojem je moguce odustati od ugovora i uslovi za odustajanje, pored toga i to, koliko kupca košta vracanje proizvoda

PONUDA ARTIKALA

Zbog prirode poslovanja preko interneta, ponuda internet prodavnice www.kanibal.co.rs se ažurira I menja na dnevnom nivou. Cene su prikazane kao redovne cene i akcijske cene. Redovne cene su maloprodajne cene (sa uračunatim PDV-om), nisu uračunati nikakvi naknadni troškovi kao što su cene dostave I eventualnog povraćaja) Internet cena je ona, koja vredi pri kupovini preko interneta u datom momentu poručivanja.

NAČIN PLAĆANJA

U Internet shopu ponuđač omogućava sledeće načine plaćanja:

 1. po preuzimanju (pri isporuci dostavne službe) gotovinom , po ugovorenoj ceni pri poručivanju robe

 2. nalogom za plaćanje na račun (po ponudi-predračunu) (vredi cena prikazana u Internet shopu).

 3. Plaćanje platnom tj. kreditnom karticom trenutno nije moguće. Kupoprodajni ugovor (narudžbina) je u elektronskom obliku spremljena na računaru ponuđača i kupcu dostupna 24 sata na dan u njegovom korisničkom profilu (Moj račun).

CENE

Cene prikazane na sajtu, su sa PDV-om. Cene vrede u trenutku predaje narudžbine i u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uslovima.Kanibal d.o.o. garantuje da će cena proizvoda koja je važila u trenutku zaključivanja porudžbine ostati nepromenjena do trenutka preuzimanja pošiljke. Troškovi dostave na adresu nisu uračunati u cenu proizvoda.

GARANCIJA KVALITETA

Artikli imaju garanciju, ako je tako navedeno u garantnom listu. Rokovi važenja garancije su navedeni na garantnom listu ili na računu. Informacija o garanciji je takođe istaknuta na strani gdje je artikal predstavljen. Ako nema informacije o garanciji, artikal nema garanciju ili taj podatak u tom trenutku nije poznat. U krajnjem slučaju, kupac može obavestiti ponuđača, koji će osigurati ažurnu informaciju.

POSTUPAK KUPOVINE

Nakon predaje narudžbine, kupac prima obaveštenje elektronskom poštom, potvrdu o uspešnoj porudžbini sa sadržajom porudžbine a potom prima telefonski poziv u roku od 24 sata u skladu sa radnim vremenom Kanibal d.o.o. Kupcu su detaljni podaci o sadržaju narudžbine uvek dostupni na internet stranici ponuđača.

PRAVO O TAJNOSTI PODATAKA

Ponuđač se obvezuje da će čuvati sve lične podatke. Oni će biti korišćeni isključivo za slanje informativnog sadržaja, ponude, računa i eventualnih promena. Podaci korisnika ni u jednom slučaju neće biti predati trećoj osobi.

IZUZIMANJE ODGOVORNOSTI

Ponuđač se po svojim najboljim mogućnostima trudi da osigura ažurnost i pravilnost podataka, objavljenih na njegovim stranama. Usprkos tome može se dogoditi da se svojstva proizvoda, njihova dobavljivost promeni tako brzo, da ponuđač ne uspe ispraviti podatke na internet stranicama. U tom slučaju ponuđač je dužan da obavesti kupca o promenama i omogući mu odustajanje od narudžbine ili zamenu narudžbine. Ponuđač ne odgovara za sadržaj mišljenja o artiklima, koje napišu posetioci. Ponuđač mišljenja pre objave pregleda i odbije ona, koja sadrže očigledne neistine, uvrede ili navode na pogrešne zaključke. Ponuđač ne odgovara za informacije u mišljenjima i ne preuzima nikakvu odgovornost, koja proizlazi iz informacija o mišljenjima. Sve fotografije proizvoda su simbolične i zbog toga postoji mogućnost da se slika razlikuje od samog proizvoda.

PRAVO NA ODUSTAJANJE OD KUPOVINE, VRAĆANJE ROBE

Kupac ima pravo, da u roku od sedam (7) dana po prijemu robe, kupljenu robu vrati bez odštete. Kupac je dužan da snosi troškove, koji nastaju pri vraćanju robe (troškovi dostave). Robu je potrebno u odgovarajućoj ambalaži poslati na adresu: Kanibal d.o.o., Jurija Gagarina 149a/61a (T.C. Piramida), 11070 Novi Beograd. Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni, u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni revers/ račun s dopisom o količini vraćene robe i transakcijski račun pošiljaoca (broj bankovnog računa, i naziv banke) da se može izvršiti povraćaj sredstava. Ponuđač vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku od 7 dana od primanja robe. Ponuđač nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke, koje ne odgovaraju njegovim opštim uslovima poslovanja.

VEZE KA DRUGIM WEB LOKACIJAMA

Veze na ovoj lokaciji ka lokacijama samostalnih proizvođača su obezbeđene isključivo da bi vam olakšale rad. Ako budete koristili ove veze, napustićete ovu lokaciju. Kanibal d.o.o. nije pregledao sve ove lokacije samostalnih proizvođača i ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem.

PRITUŽBE I SPOROVI

Ponuđač poštuje važeće zakonodavstvo o zaštiti potrošača. Ponuđač je dužan da uspostavi efikasan sistem obrade pritužbi. Kupac se može u slučaju pritužbe obratiti ponuđaču telefonom ili preko elektronske pošte. Postupak za predaju pritužbi moguć je preko elektronske pošte contact@kanibal.co.rs ili pismeno na adresu preduzeća. Ponuđač će u roku od pet radnih dana potvrditi, da je primio pritužbu i obavestiti kupca o toku obrade iste. Ponuđač je svestan, da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem, što se tiče sudskog postupka, njegov odnos između ekonomske vrednosti zahteva i troškova, koji nastaju kod rešavanja samog spora. To je takođe glavna prepreka, da potrošač ne pokrene spor kod suda. Zato se ponuđač trudi, da po svojim najboljim mogućnostima, sve sporove reši sporazumno.

KOMUNIKACIJA

Ponuđač sme s korisnikom stupiti u kontakt preko sredstava komunikacija na daljinu osim, ako se korisnik o tome izričito ne suprotstavi. Reklamne elektronske poruke moraju sadržati sledeće:

 • moraju biti jasno i nedvosmisleno označene kao reklamne poruke

 • pošiljalac mora biti jasno vidljiv

 • različite akcije, promocije i druge tržišne tehnike, moraju biti označene kao takve. Upravo tako moraju biti jasno određeni uslovi učestvovanja u njima

 • želju korisnika, da ne primaju reklamne poruke, potrebno je poštovati